Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje do Wynajęcia RD Majka

Adres obiektu Modrzejewskiej 12, 58-160 Świebodzice
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 28

 
 

maniek
Dodano: 2016-04-25
Pobyt od: 2016-04-16 do 2016-04-17 IP: xx.236.6.211
 
 
 

Miałem przyjemność kilka razy nocować i nie żałuję. Wszystko super, rodzinna atmosfera, świetne jedzenie. Gorąco polecam


 
 

Alicja
Dodano: 2016-01-20
Pobyt od: 2016-01-16 do 2016-01-17 IP: xx.254.145.191
 
 
   

Wszystko w jak najlepszym porządku, gospodyni bardzo miła i pomocna. Idealna lokalizacja dla zwiedzających, np. zamku Książ ;)


 
 

Romek
Dodano: 2015-11-01
Pobyt od: 2015-10-19 do 2015-11-30
 
 
   

Gorąco polecam. Bardzo mili gospodarze, zawsze pomocni, wysoki standard i bardzo niskie ceny. Blisko wile atrakcji turystycznych. Lokalizacja w cichej dzielnicy bardzo blisko lasu, poranny spacer czy jogging :) Śniadanie w wykonaniu Pani Danusi to uczta dla podniebienia. Gorąco pozdrawiam i serdecznie dziękuję


 
 

Mariola M
Dodano: 2015-07-27
Pobyt od: 2015-07-08 do 2015-07-09 IP: xxx.47.99.96
 
 
   

Na nocleg trafiliśmy całkiem przypadkiem ale był to traf w dziesiątkę. Strasznie miła i rodzinna atmosfera w tym domu panowała. Czyściutko i blisko wszędzie. Świeża zieleninka na śniadanie prosto z ogródka to kolejny atut. Bardzo polecamy to miejsce na wypad w dolnośląskie. Pozdrawiamy właścicieli!


 
 

Ania i Krzysztof Dziedzinscy
Dodano: 2015-06-18
Pobyt od: 2015-06-15 do 2015-06-18
 
 
    

Jestesmy bardzo zadowoleni z pobytu u p. Danusi. Czysto, komfortowo i mozna sie czuc jak u siebie w domu:))p. Danusia niezwykle uprzejmna, goscinna i zyciowa osoba. Dziekujemy za tak mile przyjecie nas i zapewne jeszcze wrocimy tutaj:)))


 
 

JOZEK SKIERESZ
Dodano: 2014-11-17
Pobyt od: 2014-11-10 do 2014-11-12
 
 
  

Przyjezdzam regularnie z Francji azeby odwiedzic moje rodzinne katy z mlodych lat ... SWIEBODZICE-ZAMEK KSIAZ- WALBRZYCH. Juz czwarty raz korzystam z noclegu u Pani Danusi i chcialbym z calego serca podziekowac jej za goscine,ba ...opieke :),dbalosc o moj komfort...Pokoje sa wygodne,wszystko czyste i pachnace swiezoscia...Moge z czystym sumieniem rekomendowac nocleg i pobyt u Panstwa Majkow,u ludzi ktorzy swoja goscinnoscia ,serdecznoscia sprawiaja ,ze chce sie do nich znow jechac ! :) Tym razem pojechalem do nich z siostra,ktorej tez sie tam bardzo podobalo. A i moja zona tez skorzystala z mego pobytu,gdyz dostala od pani Danusi prezent,ktory ucieszyl ja niezmiernie ! Zalowala tez,ze nie mogla posmakowac pysznego sniadania,ktory przygotowala pani Danusia. Smacznie i z klasa ,siostra zrobila nawet zdjecie,szkoda,ze nie moge go tu wstawic. Moc pozdrowien dla calej rodziny idla przyszlych klientow....


JOZEK SKIERESZ - opinia o obiekcie Pokoje do Wynajęcia RD Majka
 
 

Misha Tsar
Dodano: 2014-09-22
Pobyt od: 2014-09-18 do 2014-09-19
 
 
 

Pani Danusia niezwykle miła i pogodna osoba, która dodaje ciepła temu miejscu. Kwatera bardzo miła za przyzwoitą cenę. Pani gospodyni robi pyszne swojskie śniadanko. Gorąco polecam :)))


 
 

turyści z centrum Polski
Dodano: 2014-09-04
Pobyt od: 2014-09-01 do 2014-09-03
 
 
    

Polecam noclegi u bardzo miłej i sympatycznej Pani Danusi,pokoje bardzo czyste,miejsce parkingowe na samochód,telewizja,internet,bardzo dobre posiłki,bliskie sąsiedztwo z zamkiem Książ.


 
 

mundurowy Sławek
Dodano: 2014-07-06
Pobyt od: 2014-07-01 do 2014-07-04
 
 
   

Doskonała "miejscówka" w tym rejonie. Bardzo dobry dojazd do miejsc od zamku Książ, aż po twierdzę Kłodzką. Pokoje wyposażone tak, że wiele hoteli nie dorasta do pięt zakwaterowaniu u pani Danusi! Do tego dochodzi rodzinna atmosfera i idealna cena. Polecam wszystkim zwiedzającym tę okolicę! Jedna uwaga - rezerwujcie Państwo kwatery wcześniej, bo o wolny pokój może być trudno. Pani Danusiu - jeszcze raz dziękuję za pobyt u Państwa w domu. Na pewno pojawię się ponownie.


 
 

Marek
Dodano: 2014-06-22
Pobyt od: 2014-06-19 do 2014-06-20
 
 
    

Wszystko na duży plus, pokoje ładne i czyste co jest dla mnie ważne, jedzenie jak w domu i w bardzo dobrej cenie, co do właścicieli to czujesz się jak u Cioci:) po prostu przemili ludzie i bardzo pomocni, wyjechali po nas, pomogli przy reanimacji motocykla, poszukali sklepu z częściami, i dzięki temu wróciłem szczęśliwie do domu:)) Jeszcze raz dziękuję i Pozdrawiam. Marek


Opinie 1-10 z 28

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie